Protokoll

Styrelsemöte Luleå Bridgekamrater 2004-03-01

 

Närvarande: Göran Nordberg, Håkan Wallmark, Per Norberg, Jan Lundberg, Sven Hermansson och Agneta Ökvist

 

 

1.       Mötet förklaras öppnat av ordförande.

2.       Föreningens ekonomi:
Resultatet för 2003 blev drygt 4000 kr på plussidan. Läget är stabilt och under kontroll. Kassan är solid. Allsvenskan div II och priser till våra egna tävlingar var extra på minussidan, medan lotterier och inkomst från våra spelkvällar fanns extra på plussidan.  Janne fixar underlaget för ekonomin inför årsmötet.

3.       Förberedelser in för årsmötet:
Göran aktiverar valberedningen (Gunnar Holmkvist och Olle Grahn). Frågan om styrelsearvodet ska lyftas till en punkt på årsmötet.  Årsmötet blir 17 mars 2004, kl 17:30. Håkan anslår kallelse och ser till att det hamnar på hemsidan. Gratis barometer anordnas efter mötet. Göran skriver årsberättelse.

4.       Återstående tävlingar:
Vi anordnar final i Lag-DM 13-14 mars. Göran Ström anordnar (Per hjälper till). Alf Berglund klar som tävlingsledare.
Vi anordnar även finalen i Par-DM, 24 april. Göran fixar tävlingsledare.
Framkommit har att arrangören står för brickläggningskostnaden, varför vi ska ta ut denna avgift via tävlings/bordsavgiften vid respektive tävling (förslag 100 kr/lag och 30 kr/par).

5.       Återblick på 2003, med avseende på 2004:
Färre än beräknat har fortsatt spela, på klubben, från nybörjarkurserna. Ny kurs (form ek fastställd) ska startas under 2004. Avsikten har varit att testa ett handikappsystem inom klubben. SBF har kommit med ett sådant förslag, som vi ska titta på och förhoppningsvis försöka att införa.

 

6.       Övriga frågor:
Vi ska annonsera sommarbridgen i tidningen Svensk Bridge (som vi har oförmågan att komma ihåg). Per ser till att detta sker.
Sven ansöker om ett nytt lotteri.
Vi avser att skapa en tävlingskommitté, som ska ha till uppgift att arrangera våra egna tävlingar och kunna arbeta på sikt, frikopplat från styrelsen. Göran har det på gång och hoppas snart kunna knyta ihop säcken.
Genomgång av förbrukningsmaterial ska göras. Beställning av det som behövs ska göras av Håkan (protokoll etc).

7.       Mötet avslutades.

 

 

 

 

 

Vid tangentbordet

Per Norberg, sekreterare