Protokoll

Styrelsemöte Luleå Bridgekamrater 2003-10-29

 

Närvarande: Göran Nordberg, Håkan Wallmark, Per Norberg, Jan Lundberg, Sven Hermansson och Agneta Ökvist

 

 

1.       Mötet förklaras öppnat av ordförande.

2.       Föreningens ekonomi:
Läget är som väntat vid denna tidpunkt. En aning sämre än vid samma tid förra året. Föreningens deltagande i Allsvenskan div II, medför större kostnader detta år. Läget är under kontroll.

3.       Kamratträffen i januari 2004:
Datum: 10/1 2004.
Göran fixar så att tävlingsledare och sekretariat blir tillsatt. Håkan fixar så att inbjudan kommer ut. Göran ansvarar för priserna, men alla ska försöka bidraga till detta. Inga pokaler ska ingå som pris denna gång (beslut efter omröstning). Dock ska pokalerna fortleva i Klubbmästerskapet.

4.       Uppföljning av aktiviteter:
Spelprogrammet -  Vi har ännu ej spelat med något handikappsystem, som har varit ambitionen att prova på. Ambitionen kvarstår. Vi har i år endast partävlingar varvat med barometrar. Åsikter har inkommit att spelschemat ’är tråkigt’. Styrelsen ska titta över detta inför vårsäsongen.

Seriespelet och Kräftgången – Vi har flertalet lag med i div II, III och IV och det flyter på bra. Kräftgången som genomfördes i september gick utmärkt. Ett fint genomfört arrangemang. Tävlingen gick precis ihop ekonomiskt. Vi sålde fika och korv, med självbetjäning, men detta slog inte väl ut då alldeles för lite pengar rann in. Till nästa gång ska vi låta fika ingå i deltagaravgiften.

Ersättningsfrågan – Inga klagomål. Antas fungera utmärkt. Det reseutjämningsbidrag som tas ut i samband med DM-tävlingar och allsvenskan betalar klubben (anses ingå i bordsavgiften).

5.       Ev nya idéer:
Sven har försökt arrangera surströmmingsfest, med alldeles för dåligt intresse från klubbmedlemmarna. Vi är ’alldeles för tråkiga’. Skärpning! Vi uppmanar alla medlemmar att engagera sig att vi ska roligare och trevligare. Alla är välkomna med idéer.

 

6.       Övriga frågor:
Förbundet ersätter endast 1500:-/person och resa till allsvenskan. Vi har tidigare blivit lovad hela beloppet. Jan skickar in protestskrivelse (tillsammans med Råneå BK) till förbundet .
Nästa möte planeras till i mitten av december.

7.       Mötet avslutades.

 

 

 

 

 

Vid tangentbordet

Per Norberg, sekreterare