Hej Bridgevänner!

BBO (BridgeBaseOnline) och Sveriges Bridgeförbund har träffat ett avtal om rättighet att anordna partävlingar på BBO.
NBF tänker då försöka arrangera partävling på BBO där startavgifter för tävlingen återgår till deltagande klubbars spelare, enligt nedan beskrivet förfarande. På detta sätt försöker NBF ta sitt ansvar att försöka hjälpa klubbarna i länet att få in pengar för att täcka upp för lokalkostnader och liknande under denna period då världen är förlamande på grund av en pandemi som slår hårt på vårt samhälle och då framförallt på den åldersgrupp som de flesta representerar inom Bridgen.
 

Partävlingen kostar 40 kr per kväll (+15kr till BBO). 30 kr av det går till den klubb som spelaren tillhör, övriga 10kr är för mästarpoäng samt eventuella omkostnader . Avstämning kommer ske kontinuerligt där då överskott återbetalas i form av ett pris där man erhåller spelavgift för deltagande på klubbens spelkvällar när allt öppnas upp igen.
 

Speldag blir onsdagar med start tidigast den 24 juni och spelet fortgår då hela sommaren.
 

De som vill deltaga skickar ett mejl till Pierre Tävlingsledare (valpen69@hotmail.com) med nickname (användarnamn),namn och mid Nr (medlemsnummer)
 

Manual som SBF har tagit fram för partävling på BBO, handledningen är tydlig och ger det stöd man behöver för att komma igång med Bridge på nätet - HÄR

A) Var hittar jag BBO och hur loggar jag in
B) Lägga upp användarnamn (Nick) på BBO

C)  Vad är BBO dollar och hur köper jag dessa
D)  Hur anmälan går till
E)  Hur bjuder och spelar jag
F)  Vad förväntas jag skriva till bordet samt var
G) Tävlingsledare
H)  Resultat och givar

 

/ Pierre Thunström 

NBF